Referencer

Torben Herman Pedersen
Area Sales Manager
Blika A/S

Vi har samarbejdet med Bendorff Byg i mere end 10 år i forbindelse med montage- og serviceopgaver, hvilket vi har været og fortsat er yderst tilfredse med.

Bendorff Byg er en troværdig, faglig dygtig og meget fleksibel samarbejdspartner. Som bindeleddet mellem vores kunder og os, formår de at løse opgaverne meget tilfredsstillende for alle parter, også i de tilfælde hvor der kan opstå uforudsete udfordringer. 

 

Olav Kristensen

Finn Støjer
Olav Kristensen, Rådgivende Ingeniørfirma ApS:

I forbindelse med opførelse af nyt 6.000 m2 domicil til Hytor A/S, stod Bendorff Byg for tømrer- og tagdækningsentreprisen.

Bendorff Byg var under hele processen, lige fra opstart til aflevering, en god sparingspartner mht. detailløsninger og løste hele opgaven med stor tilfredsstillelse for både bygherre og vores vedkommende, både med hensyn til kvalitet og tid.

Anne Mette Lorenzen – Marketingchef HYTOR A/S:
​Med stor fleksibilitet, faglig dygtighed og beviste evner for projektstyring har Bendorff Byg med sit team af kompetente tømrere og snedkere spillet en stor og yderst tilfredsstillende rolle ved opførelsen af HYTOR’s domicil på Guldborgsundvej 1, Esbjerg. ”Bendorff Byg har fuldt ud levet op til vores forventninger, er punktlige og leverer et stykke arbejde, der håndværksmæssigt er i orden” siger HYTOR’s indehaver Niels G. Langerhuus.

Samarbejdet med Bendorff Byg startede allerede da HYTOR udvidede med en lagerhal på den tidligere adresse på Høgevej. Efter et meget tilfredsstillende projekt var det naturligt, at Bendorff Byg blev valgt som samarbejdspartner, da HYTOR i 2014 tog første spadestik til et knap 6000 m2 stort domicil i Esbjerg.
Bendorff Byg havde fagentreprisen for tømrer- og tagarbejdet ved opførelsen af HYTOR’s domicil, som blev indviet i maj 2015.