EnergivejlederSpar på energiforbruget

Er du boligejer eller ejer af en større bygning? Og vil du gerne spare på energiforbruget – både af hensyn til din økonomi og miljøet? Så er en Energi­vejleder din oplagte håndværker og vejleder.

Med en Energivejleder får du en specialist i udførelse af bygge- og installations­tekniske energi­renoveringer. Energi­vejlederen giver dig også gerne en helheds­vurdering af din bygning og vejleder dig om hvilke tiltag, der vil give dig de største energi­besparelser.

Energivejleder

Energivejlederen sikrer dig bedre varmeøkonomi og komfort i din bygning. Desuden får du klar vejledning om hvilke tiltag, der bedst betaler sig – og i hvilken rækkefølge, det giver mening af udføre dem.

Som Energivejleder kan vi for eksempel vejlede dig i, om du skal:

udskifte dit varmeanlæg, før du hulmursisolerer
installere gulvvarme, eller udskifte vinduespartier for at komme af med trækproblemer

Hvem kan bruge en Energivejleder?
En Energivejleder er din oplagte samarbejdspartner, hvis:

du er boligejer
du ejer eller administrerer en større bygning, for eksempel en kontorbygning, en boligblok eller en mindre industrivirksomhed

Hvem står bag Energivejlederen?
Uddannelsen er støttet af Energistyrelsen og bag den står Dansk Byggeri og TEKNIQ sammen med Teknologisk Institut, Videncenter for energibesparelser i bygninger og Energitjenesten.

Tag fat i os og få:
en lavere varmeregning
en højere boligværdi
helhedsorienteret vejledning om energirenovering
en håndværker, der udfører arbejdet rigtigt

En Energivejleder arbejder efter de over 100 guides og energiløsninger, som Videncenter for energibesparelser i bygninger står bag.